Post by riabudeheadti on Mar 7, 2022 15:36:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods palielināt naudu ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir jautra un interesanta, taču ar laiku jums kļūst garlaicīgi.
Droši vien mazam bērnam katru reizi ir jāparāda, kā pagatavot kūku, tad, kad esat gandrīz pabeidzis, viņi liek jums restartēt
Real Cake Maker 3D Bakery شبیهسازی rlpe
Lieliska spēle puiši 👌👌👌i❤❤💖Šī spēle būs ieinteresēta, taču saglabājiet vēl dažus līmeņus šajā spēlē, lūdzu
Tā ir ļoti skaista gama ana pārsteidzoša spēle, tā nebija garlaicīga, bet viens lūgums fotoattēlu uzklāt uz kūkas, lai to atļautu no galerijas
Tas ir ļoti lieliski, man ļoti patīk šī spēle. Šajā ir dažāda veida metodes. Man ļoti patīk šī spēle
šī spēle ir ļoti laba, bet nav ļoti nogurusi, slikti slikti, un, kad es spēlēju šo spēli, kūkas pagatavošana prasīs ļoti daudz laika. Man patīk šī spēle, un jums arī patiks šī spēle. jūs, paldies par manu pārskatu, lai Dievs jūs svētī, paldies, uz redzēšanos
Man vajadzētu dot 5 zvaigznes, bet daudz reklāmu. Kopumā labi.
Ir pārāk daudz reklāmu
Tā ir brīnišķīga spēle, ideāli piemērota ikvienam! Nav kļūdu, nav daudz reklāmu un nekādu problēmu! Spēlējot nav iespējams garlaicīgi!! Tas ir pārāk interesanti!
Visu laiku karās😒😒
Man patika šī spēle, bet tagad tā nesāk rādīt tikai ielādi. Lūdzu, atrisiniet
Real Cake Maker 3D Bakery Simulation zaro
Tās instalēšana patērē daudz datu un akumulatora, taču tā ir ļoti jauka spēle
Jauka spēle mene ish kūka 🎂🍰ke jaisa tas pats ar to pašu banānu, bet kurš kūka
spēle ir ļoti laba. man tas patīk! mēs varam izveidot kūkas, izlikt tās konkursos utt. Man ļoti patīk to spēlēt. tas ir ļoti jautri. iesaku arī tiem, kas vēlas pārvarēt garlaicību
Jo tā ir ļoti laba spēle bērniem un noderēs, lai saglabātu bērnu pieredzi kūkas gatavošanā. Arī bērniem patīk dekorēt kūkas 👌👌👌👌👍👍👍👍👍
Šī ir ļoti interesanta spēle. Tam ir ļoti liela iespēja spēlēt, piemēram, kūku, krūzīšu kūku, ģērbties, gleznot, konkursu. ES mīlu šo spēli
Man patīk šī spēle, jo, kad man ir garlaicīgi, es spēlēju šo spēli, bet es tai iedevu 4, jo tajā ir pārāk daudz reklāmu
Nevainojami meli ir tās nosaukums. Es nekad neesmu pieredzējis īstu kūku gatavošanu šajā spēlē. Tā ir ļoti garlaicīga spēle ar tik daudzām reklāmām
Jauka spēle. Es spēlēju šo spēli bērnībā, man ļoti patīk šī spēle
Tā jauka spēle. Man ļoti patīk, spēlējot to. Bet vienīgā problēma ir tā, ka dažas svarīgas lietas ir bloķētas. Lūdzu, parūpējies par to🙂
Preparazione di vere torte 3D Simulazione mvw
Real Cake Maker 3D Bakery Mô phỏng lie
Manuprāt, tas ir diezgan labi, jo jūs varat izvēlēties jebkuru dizainu, kuru vēlaties. Man tas ļoti patīk.
Šī spēle ir ļoti laba, un man tā patīk... bet vadības ierīces nedarbojas... Viņi padara to ļoti saprotamu. ..
šī ir laba spēle, taču ir daži līmeņi, kas nav atvērti, tāpēc es neesmu apmierināts ar spēli
Šī ir ļoti jauka spēle, bet es domāju, ka šī spēle ir palaidnība
Real Cake Maker 3D Bakery Mô phỏng ujw
Man patik ši spele😊😊😊
tas ir labi, bet dažkārt pievienojumi nepazudīs, un jums ir jāmaksā par dažādiem veikaliem, lai jūs varētu cept kūku, un tas ir ļoti garlaicīgi.
ES mīlu šo spēli. bet viena lieta ,Visas nepieciešamās lietas ir aizslēgtas
Tik daudz jauka jautra spēle, bet daži līmenis ir bloķēts
Zucduhhioooijjkkjjjjjjjjj, lai noskaidrotu, vai manu draugu uzlādes detalizācijas līmenis ir bijis vislabākais no visiem vecumiem, ko pirms tam veica vietējā iestāde, lai redzētu, vai uzlādes līmenis ir 80, lai redzētu, vai uzlādes līmenis ir detalizēts, bet es domāju, ka var redzēt pilnu adresi vissvarīgākais ir tas, ka jaunais gads jums, es paskatos 5666, es paskatos uz šo brīdi, bet es domāju, ka es paskatos brīdī, kad saņemat šo e-pasta adresi, un pusstundu, un man ir jāgaida pa labi uz r
Es piešķiru tai 3 zvaigžņu vērtējumu, jo daudzas lietas ir slēgtas. tāpēc mums ir jāmaksā noteikta summa par atvēršanu. piemēram, lielāka par 500 pilnai paketei. tāpēc, ja vēlaties pamēģināt, varat. Es nelieku jums instalēt.
Laikā, kad sākat spēli, tas aizņem daudz laika, lai ielādētu. Pārējās lietas ir kārtībā.
Tāpēc es nezinu, cik daudzi cilvēki piekrīt, bet man patiešām patīk šī spēle, man ir vienalga, vai es restartēju vai mana spēle tiek restartēta... TAS APbrīnojami! man patīk arī muļķīga grafika un citas lietas, un man patīk kūkas, ko varat pagatavot, mana vienīgā sūdzība ir tāda, ka es patiešām vēlos izmēģināt smūtiju veidotāju, bet es negribu maksāt naudu, man patīk šī spēle.
Šī ir labākā lietotne bērniem. Viņiem tas patīk, un šķiet, ka mēs īstā cepam kūku
Šī spēle ir ļoti slikta. Mums ir jāizrotā, un tajā ir ola, kuru mēs nevēlamies darīt, bet mums tas ir jādara.
Šī ir ļoti laba spēle, man patīk šī spēle
patīk šī spēle, bet šī spēle ir pārāk lēna, tā ir ļoti lēna, tāpēc es iesaku jums izveidot šo lietotni vēlreiz, un es novērtēšu šo lietotni lieliski 😡😡
šī spēle ir ļoti jauka un nav slikta. Man ļoti patīk šī spēle, paldies redaktoriem. līmenis ir patiešām labs.
Šī spēle ir ļoti interesanta un ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti laba šī spēle ir ļoti ļoti izcila, un kura spēle ir ļoti ļoti ļoti izcila
Happy Cooking: 2022 Chef Fever Gündəlik xies