Post by riabudeheadti on Mar 7, 2022 15:58:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ iskustvo ▞▞▞
▞▞▞ Intl Fashion Dress Up Stylist 2022 version ▞▞▞
Katastrofa
Igrica je dobra Petra Primorac Peki
Odbacujem ovu igru bez videa kada je potrebno da dobijem odjeću ili bilo što drugo. Igru treba popraviti
To je lijepa igra, preporučio bih je.. jedini problem je što nije potpuno offline.. pa se obično zaglavi između i morat ćete preuzeti druge razine
Imao sam najbolje iskustvo i ovo je najbolja igra ikada. Ne smetaju mi oglasi, ali dao sam 4 zvjezdice jer ne mogu podnijeti glupu reklamu za odrasle igre koju uvijek prikazujete.
Sviđaju vam se teme...mnogo oglasa za kupnju artikala. Dugo čekanje je pronalaženje Oglasi za vas
Čini se kao odlična igra (upravo sam počela igrati), ali ocjenjujem je 3 jer mi daje vraški vremena za kretanje između različitih opcija, kao što je od haljine, do cipela, do torbe, moram se nabacivati svaka ikona doslovno... Ažuriranje: Igra sada radi odlično, tako sam sretan!!
Jako je zanimljiva igra
Super moram igrati cjeli zivot💐💎💍💌
Dobra igra, ali se s vremena na vrijeme zamrzne pa riješite problem
Intl Fashion Dress Up Stylist Ролеви gdeu
Igra je super samo ide mi na zivce kada ide u sljedeći krug odnosno next ja stisnem i reklame se pojave I tako sve a sve ostalo vam je super
U redu je valjda, ali reklame.
Moja igra se nasumično gasi. Čak i dok oblači model. Također, ako me zanima jedan od videozapisa za gledanje za novac, kliknut ću na video kako bih pogledao igru. U oba će slučaja moja trenutna igra, u pauzi, biti potpuno izbrisana i moram početi ispočetka. Nažalost, stvarno mi se sviđa vaša igra ili se ne bih trudio objaviti. Ja ću proučiti druge slične igre. Sretno. Također, zašto postoji opcija za gledanje videozapisa za predmete, odjeću ili novčić, čini se da igra odjednom nema videa?
Super igra
Volite ovu igru. U ovoj igri odjeća jednostavno izgleda stvarno, nevjerojatna je, a najbolji dio je izazov
Voljela sam ovu igru prije nekog vremena i bila je nevjerojatna, bila je tako zabavna! Ali znajte što su učinili s igrom, više nije kako je prije bilo sve je preskupo. Jedino što mi se sviđa je to što su sve dlake besplatne, ali osim što mrzim nadogradnju igre. Ako ga promijene kako je bilo, dat ću mu bolju ocjenu.
Grozna igrica
Time Mysteries 2: The Ancient Spectres Приключенски jvz
Odlicana Lol
Jako je dobra ali nemozes sve izabrat
Ovo je stvarno dobra igra sviđa mi se. Sviđa mi se izgled igre
Moja omiljena stvar u ovoj igrici? Činjenica da mogu gledati reklame za otključavanje odjevnih predmeta i svaki put udvostručiti svoje novčiće! Volio bih da se ovo nudi više igara! Dobar izbor artikala! Obožavam neke od njih i neke frizure! Neki predmeti se ne uklapaju dobro s drugim predmetima - na primjer: šešir s građom koji je opremljen samo jednom frizurom; sve ostale, kosa se vidjela kroz šešir. Općenito sam impresioniran ovom igrom! Uglavnom zato što je mogu igrati besplatno!
Igram gotovo svakodnevno i zadnjih mjesec dana sryle challenge ne radi kako treba. Igram iste izazove, to mi je prestalo spasiti napredak, a budući da su mi izazovi omiljeni, sad je malo sranje🤦♀️
Ova igra je bila sjajna prije nego što su dodavali nova ažuriranja. Modeli ne izgledaju tako lijepo, a ni grafika nije tako dobra. Žalosno je reći da mi se igra više ne sviđa.
Ovo je ODLIČNA I PREKRASNA IGRA!!!!😍😍 Odjeća je tako lijepa i lijepa, a također mi se sviđa kako možete dizajnirati različite ljude za različite priče poput Amber za intervju, ovo je tako zabavno. I također ne znam zašto se ljudi žale na broj reklama kada igram, nema reklama jer sam isključio svoje podatke i wifi. U svakom slučaju ovo je kul i lijepa igra. Dobro napravljeno. Nastavi s dobrim radom. Pozdrav. Čuvaj se. Čuvajte se.😷🤗🥰
ova igra je jako lijepa igra, sviđa mi se, ali razlog zašto sam je ocijenio samo s 3 zvjezdice je zato što zamrzava vrijeme rupe, a kada kliknem na neku stvar da se bacim, ne pokazuje mi što je to 😐
Toliko volim ovu igru da ću je igrati satima.
previše oglasa
Ova igra nije šala i nije intenzivna, ali to su dobre stvari, ali zadnje je da! Tako sam sretan zbog ove utakmice, baš mi je drago. .... Ova igra je bila sjajna i radila je vrlo lijepo za priliku Hvala vam na ovoj igri!
Grozna igrica ništa nevalja samo mi se ime igrice sviđa
Intl Fashion Dress Up Stylist Lomu spēles ica
Fantastična igra, lijepa grafika, prekrasna odjeća, sjajne teme 👌
Za mene je općenito igra prilično dobra..ali od prošlog tjedna ne znam što se dogodilo. Dok pokušavam igrati razine, dok oblačim modele svaki put ako želim izabrati nešto iz svog ormara (odjeću koju sam kupio). Nisu izloženi. Sve je samo prazno. A igra se čak i zamrznula na dobrih 15 minuta. Plz riješite ovaj problem.
Dobra je ali ipak nije
Stvarno mi se sviđa ova igra, jedna je od mojih omiljenih igara, ali pokušao sam puno dodataka za kupnju artikla, ali nisam dobio nikakve dodatke i tako da ne mogu ništa kupiti....molim vas da dodatke učinite dostupnima
Za mnoge oglase, kada prvi put počnete, nema dovoljno odjeće bez ikakvih troškova, potrebno je vrijeme da se prikupi novac
Intl Fashion Dress Up Stylist Ролеви irh
TREBA VIŠE RAZINA/EPIZODA.... ponestalo! Ponestalo mi je razina... Modeli veličine "Plus" imaju manje od polovice odabira od ostalih modela. Nije u redu. Zaslužuju isto toliko. Također, sve što kupite treba ostati u JEDNOM ormaru, a ne u različitim za različite uloge. Nove promjene boje kose su odlične, bolje da ima i ljubičastu. Međutim, zašto tu mogućnost imaju samo konkurentski, a oni redovni ne?
Uživao sam u ovoj igrici, ali više ne jer je ažuriram ne mogu igrati i dalje se smrzava. Molimo popravite to stvarno ne želim izbrisati ovu igru
PREDOBRA IGRICA SVIMA BIH JE PREPORUČILA
Igra je super
NAJGORE AŽURIRANJE KOJE SAM IKAD VIDJELA. STRAHOTA!!! ODJEĆA JE SAMO ZA MALU DJECU. UOPĆE NEMA SPORTSKE ODJEĆE!!!!POPRAVITE U ODMAH! ❤️❤️❤️... SADA SAM SAZNALA DA MI SE UOPĆE NE MOŽE INSTALIRAT. DAT ĆU VIŠE ZVJEZDICA SAMO AKO MI NEKO KAŽE ZAŠTOOOOO😠NAPRAVITE BOLJE OD OVOGA SMEĆA!!! ZAŠTO JE NA ENGLESKOM?! ZAŠTOOOOO NE NA HRVATSKOM ILI SRBSKOM ILI ŠTA JA ZNAM
Izvrsno 👌☺️ Mogu dati više srara, ali postoji problem u ovoj igri nakon svake 1 minute moram ažurirati za novu kolekciju pa molim riješite ovo
Ova je igra top
Jako lijepa igra jako lijepa igra izvrsna 😍😍🥰🥰🥰👌👌❤❤❤ ali djevojka ka face nahi asha baki sab dobro hai
Put do mnogih oglasa čak i kad sam platio da ih nemam. Ako želite dobiti stvari besplatno, morate gledati reklame ughh bot, sama igra ide 👌
Sjajno
Stvarno odlično!! Razlog zašto sam dao samo četiri zvjezdice je NOVAC koji dajete na početku igre nije dovoljan... Ali moj san se ostvario!!!!
Intl Fashion Dress Up Stylist משחק תפקידים bqyv
Ova mi je igrica izvrsna🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒😙😙😙🤗🤗🤗💋💋
Lijepa igra, bolja od Covet Fashion jer možete povećati svoje novčiće gledanjem nekoliko oglasa. Širi izbor scenarija bio bi lijep izazov. Što se tiče oglasa; treba obratiti pozornost na kvalitetu aplikacija (igara) koje se promoviraju. Loša grafika (reklame) i s obzirom na činjenicu da imate djecu u svojoj publici, razina nasilja u nekim od ovih oglasa koju dopuštate je zabrinjavajuća. Neke aplikacije izgledaju lijepo, ali drugačije kada ih preuzmete, neke vas reklame vraćaju u Play Store što je neugodno.