(Android) Английский для Начинающих: LinDuo HD krāpjas, lai iegūtu vairāk resursu
Mar 16, 2022 4:00:42 GMT -5
Post by lialismussverna on Mar 16, 2022 4:00:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Английский для Начинающих: LinDuo HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Английский для Начинающих: LinDuo HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas, lai iegūtu vairāk resursu ▞▞▞
▞▞▞ Английский для Начинающих: LinDuo HD 2022 version ▞▞▞
Yeni Başlayanlar için İngilizce: LinDuo HD Eğitici wzil
Пользуюсь этим приложением уже давно. И это действительно полезно. Детям нравится изучать английский язык. Это так весело и безупречное произношение. Я определенно рекомендую это.
Tiešām viena no labākajām lietotnēm angļu valodas apguvei, tas ir lielisks darbs
Lieliska lietotne angļu valodas apguvei, sāku to mācīties no sava darba. Būtu labi, ja pievienotu dažas vārdu krājuma pielāgošanas iespējas, tagad varu dabūt 30 jaunus vārdus dienā, tā ir labākā gramatikas mācīšanās lietotne un ļoti skaidri izskaidro katru tēmu ar piemēriem un apmācību, es iesaku visiem
Ģeniāls per treballar el vocabulari francés!
Ir ļoti noderīgi viegli iemācīties spāņu valodu.
lieliska lietotne. Būtu lieliski, ja izdotos iemācīties arī krievu valodu
Šī ir ļoti jauka un noderīga lietotne
Lieliski
Šī patiešām ir laba un noderīga angļu valodas apguves programma.
Tas ir ļoti noderīgi un jautri.
Yeni Başlayanlar için İngilizce: LinDuo HD Eğitici wzil
Labi
Paldies visiem
خیلی برای مبتدیان خوب است
Английский для Начинающих: LinDuo HD 教育 pues
Английский для Начинающих: LinDuo HD 教育 pues
Angļu valoda iesācējiem ir patiešām jauka programma. Lietoju katru dienu un cirsmas patika. Es ceru, ka visi to izmantoja, ieteica,
Loti labs.
خواهش میکنم ... خیلی لطف دارید .., un es domāju, ka, ja es varu ievietot vārdus, ko es mācos pielāgotā nodarbībā jūsu programmā, un turpināt saskaņā ar vingrinājumiem, es labi iemācīšu šos vārdus ārpus programmas. Es pieņemu un tas ir ļoti noderīgi ne tikai man, bet arī visiem valodu apguvējiem.
Очень эффективное приложение
Ļoti viegli un informatīvi es ieteiktu to
tas ir jauki, izruna ir laba, man jums ir ideja, vispirms izmantojiet īstas bildes, kas vismaz man ir tik noderīgas!!! otrkārt, kāpēc tikai vienas kļūdas dēļ man ir jāsāk tests!!!!?🤓
Lieliska izglītojoša lietojumprogramma Man tā ļoti patika, un es no tās ātri iemācījos .. Iesaku to lejupielādēt ..
Šī lietotne patiešām ir ļoti noderīga. Ikviens izmanto šo lietotni saviem nolūkiem. Es mācos angļu valodu daudz labāk nekā šī lietotne. Paldies, ka kopīgojāt šo lietotni.
хорошее приложение
Ļoti laba lietotne, liels paldies
Šī lietotne ir patiešām noderīga angļu valodas apguvei. Es iesaku šo lietotni.
Tas ir lielisks veids, kā ātrāk iemācīties angļu valodu, man vienkārši patika šī lietotne.
यह अंग्रेजी सीखने के लिए एक बेहतरीपॹीन. इस ऐप के जरिए कोई भी शुरू से ही अंग्ई।
Angļu valoda iesācējiem ir ļoti noderīga, lai viegli iemācītos angļu valodu, un šī lietotne ir ļoti noderīga mūsu cilvēka dzīvē
Labi iesācējiem
tā ir laba lietotne, es ļoti labi apguvu angļu valodu
Tā ir noderīga lietotne, paldies bērniem un pieaugušajiem 👌
Английский для Начинающих: LinDuo HD શૈક્ષણિક zlvo
Игра Единороги Головоломки Обучающие jhw
خیلی خوبه
Tas ir super
Отличное приложение для начинающих учить язык с нуля, всё доступно объясняется, есть подсказки
Ļoti jauka lietotne. Bet man nepatīk lietotnes interfeiss. Jums vajadzētu mainīt lietotnes saskarni.
Šausmas
Lieliska lietotne, man tā patīk
Ļoti labi jauki 😍🤩👍👌👏
Jauka aplikācija, man patīk vienkāršība ❤❤👍
Šī lietojumprogramma, kas ļauj mums vienkārši un efektīvi apgūt angļu valodu. Attēli, kas saistīti ar katru vārdu krājuma fonētiskā transkripcija zem šiem vārdiem, ir ļoti motivējoši.
Laba lietotne
Oho, šī ir laba lietotne angļu valodas apguvei
Angļu valoda iesācējiem ir patiešām noderīga lietojumprogramma ērtai angļu valodas apguvei. Es to izmantoju katru dienu. Es ceru, ka visi to izmantoja, ieteica,
labākā lietotne angļu valodas apguvei tik ātri un vienkārši, vienkārši instalējiet un mācieties, jums nav jāiet uz jebkāda veida apmācību, kad skolotājs ir jūsu kabatā
liels paldies par šo lietotni, tā man palīdz mācīties katru dienu
Izmantojot šo lietotni, es iemācījos daudz jaunu vārdu angļu valodā. Ļoti labi, taču dariet to: pēc 1 līmeņa mēs izveidojam teikumu.